ComUnit   English

MBDC heeft een Mini-Computer voor het uitlezen van Com-Poorten: ComUnit.

Hiermee kan men elk apparaat met een Com-Poort uitlezen zoals Weegschalen en RFID-lezers en via het netwerk, bekabeld of draadloos, beschikbaar maken.

De ComUnit kan 2 Com-Poorten uitlezen, deze data bewerken en op een scherm en via een webbrowser op een Smartphone, Tablet, Laptop en PC zichtbaar maken.

Voor een koppeling met Android hebben we de   MBDC Keyboard   App die deze data als Toetsenbord-Ingave in elke Android-Applicatie kan ingeven. (meer info op onze Android Service pagina)

Voor een koppeling met Windows hebben we het   MBDC Keyboard   Programma die deze data als Toetsenbord-Ingave in elk Windows-Programma kan ingeven. (klik hier voor meer info)

Met de extra Control-Software kan de ComUnit een Excel-bestand importeren zoals een dierenbestand met bijbehorende kengetallen, en met deze waardes een Tabel met 10 kengetallen berekenen / samenstellen.

Met alle waardes en 5 Ingangen kunnen ook naar eigen voorkeur 10 Uitgangen worden aangestuurd om voor elke toepassing een oplossing te bieden.

Elke meting / berekening kan worden opgeslagen in een CSV-bestand en via FTP worden verstuurd zodat deze in andere Software ge´mporteerd kan worden.

Klik hier voor een voorbeeld van een Maatwerk-Rapportage van Agrovision met de ComUnit.

Via een Webbrowser op bv een Tablet kan men de Unit bedienen / aansturen, waardes ingeven en de In- en Uitgangen handbediend schakelen.

Hieronder een voorbeeld om met een Weegschaal met RFID-lezer, direct het Nummer, Leeftijd, aantal Spenen, Index en Levensgroei te berekenen, historie weergeven zoals aantal wegingen, gemiddeld gewicht, uniformiteit en hiermee een Ingangspoort, Uitgangspoort, Seperator en Markeringen aansturen.

Klik hier voor de reportage in De Boerderij over de ontwikkeling van de weegschaal

Prijs op aanvraag